Bee Beauty Micellar Temizleme Suyu İçerik Analizi

Ürün kuru ve hassas ciltler için formülize edilmiş. Alkolsüz, gingko biloba ve salatalık (cucumis sativus) formülasyona eklenmiş.

Detaylı İçerik Analizi:
Aqua
Gliserin: Kuru ciltler için nemlendirici.
Desil Glukozid: Yüzey aktif madde, temizleme ajanı yani. Emülsiyon formunun stabil kalmasında da etkili bir ajan. (Su-yağ formülasyonu birbiri içinde çözünmez böyle ajanlar ile stabil(sabit) kalır.)
Fenoksietanol: Koruyucu veya koku maddesi olarak kullanılıyor ürünlerde. EWG skoru çok düşük değil, gözlerde dudaklarda iritasyon yapabilir (Ben kullanırken dudaklarımda aşırı yanma yapıyor mesela ürün). Bu etkisi doza bağlı olarak açığa çıkar.
Pantenol: Cilt bakımı ajanı. Cilde nüfuz edip epiteli uyarır, yenilenmesini sağlar. Doza bağlı olarak yara iyileştirici etkisi gözlenir. Kuru ciltler için nemlendirici. 
Etilhekzilgliserin: Cilt bakımı ajanı. Nemlendirici.
Butilen Glikol: Cilt bakım ajanı ve viskozite azaltıcı.( Viskozite bir sıvının akışkanlığa karşı gösterdiği dirençtir. Formülasyon çok kremsi katı olmasın diye viskotize azaltıcı eklenmiş.)
Disodyum EDTA: Viskozite kontrol ajanı. 
Cucumis Sativus Fruit Extract: Kuru ciltler için besleyici bir ajan. Salatalık meyvesini özü diyebiliriz. 
Citric Asid: pH ajanı. Yaşlanma karşıtı etkisi de vardır( antioksidan). Yüksek oranda kullanıldığında hassas ciltlerde iritasyona sebep olur. Bu üründe miktarı çok çok düşük. Ama siz gidip limonu yüzüne sürerseniz onda sitrik asit olduğundan yüzünüz tahriş olabilir. 
Ginkgo Biloba Leaf Extract: Cilt bakım ajanı. 
Pantolactone: Nemlendirici.


Ürünün yakma hissini sevemedim bir türlü. O yüzden bir daha satın almayacağım.
Sormak istediklerinizi yazabilirsiniz.
Kullanıp memnun kalan oldu mu ?


Yorumlar

Popüler Yayınlar