ModaCruz Nedir, Nasıl Kullanılır

Merhabalar sevgili okurlarım. Bugün sizlerle online ikince el giyim ürünlerin alım-satımını sağlayan bir site üzerindeki bilgilerimi/yorumlarımı paylaşacağım.



Dolabımızda bekleyen onlarca giymediğimiz kıyafet, dolapta duracağını onları beğenen insanların üzerinde dursun değil mi ! İşte modacruz dolabı bunun  için var. Kullanmadığınız eşyalarınızın fotoğrafını çekip gerekli bilgileri doldurup siteye yüklüyorsunuz ve satışa sunuyorsunuz.

Sadece web sitesi yok, mobil uygulamasıda var elbette. Mobil uygulamayı telefonunuza indirdiğinizde sayfanın altında bulunan artı tuşuna basarak işe başlıyorsunuz. Belirli bir fiyat talep ediyorsunuz ve bir kısmını da elbette moda cruz alıyor :)

Peki satış işlemi nasıl gerçekleşiyor ?

Ürününüzün satın alınması durumunda size bildirim geliyor. Ürünün en yakın postaya verip kargo takip numarasını alıp, bu numarayı sisteme giriyorsunuz. Bunu sisteme girmek için 3 gün süreniz var. Ardından bu alıcıya ulaştığında alıcı ürünü onaylıyor ve 1 hafta içinde isterseniz para nakit olarak IBAN numaranız ile banka hesabınıza, isterseniz modacruz içerisinde kullanılmak üzere modacruz cüzdanınıza aktarılıyor sizin talebiniz ile.

Şuana kadar ben iki satış yaptım ve ikisinde de sorun yaşamadım :)

İşte buda benim dolabım :

Umarım yararlı bir yazı olmuştur herkese okuduğu için teşekkürler :)

Yorumlar

Popüler Yayınlar