Petlebi'den Kedi Ürünleri Alışverişim

Merhabalar kedi severler 👧 Bugünki yazımda Petlebi.com'u değerlendireceğim. Aldığım ürünler ile başlıyorum.



Ferplast Kapalı Kedi Tuvaleti: Ürünü beğenerek kullanıyorum. Kapalı olması ve üst kısmında filtre olması kokuyu içerde tutuyor (proline bentoit bebek pudrası kokulu kumu kullanmama rağmen koku oluşuyor). 120tl'ye almıştım şuan 106 tl fiyatı daha uygun. İlk zamanlarda kapı kısmını söktüm çünkü yavru kedim içine girmekte zorlanıyordu şuan takılı ve alıştı.
https://www.petlebi.com/kedi-urunleri/ferplast-kapali-kedi-tuvaleti-50x37x35cm-beyaz-lacivert.html

Pawise Kedi Tuvaleti Küreği: Ürünün fiyatı uygun, açıklığı çok geniş ya da çok dar değil. https://www.petlebi.com/kedi-urunleri/ferplast-kapali-kedi-tuvaleti-50x37x35cm-beyaz-lacivert.html

Trixie Kedi Tuvaleti Önü Paspası: Benim aldığım boyut 41x25 olduğundan kum sorunu oluyor evimde, kedim için küçük kaldı bu ürün. Ürünün daha büyük boyutunu almanızı öneririm çünkü bu tip ürünler bir kaç defa alınıyor baya süre kullanılıyor.
https://www.petlebi.com/kedi-urunleri/trixie-kedi-tuvaleti-onu-paspasi-41x25cm-antrasit.html

Trixie Kauçuk Kirpi Top Oyuncak: Oyuncak beklediğimden küçük geldi fakat apartman dairesinde oturuyorsanız en azından zeminde ses oluşturmuyor.( bazı oyuncaklar kedi oynadıkça zeminde ses oluşmasını ve alt kat komşunuzun rahatsız olmasına neden oluyor). Kedim bazen oynuyor bazen oynamıyor.
https://www.petlebi.com/kedi-urunleri/trixie-kaucuk-kirpi-top-kedi-oyuncagi.html

Gimcat Baby Tabs Yavru Kediler için Taurinli Vitamin: Boyutu biraz büyük olduğundan kedim yemiyor, kırarak bazen kuru mamasına koyuyorum yine yemiyor, yaş mama içerisine ezerek koyunca yiyor sadece. Bir daha tablet formunda ürün almak yerine sıvı formda almayı düşünüyorum.
https://www.petlebi.com/kedi-urunleri/gimcat-baby-tabs-yavru-kediler-icin-vitamin-tableti-40gr.html

Flip Yedekli Tüy Toplama Rulosu: Ürün çok güzel şekilde tüy topluyor mutlaka yedek rulo alacağım
https://www.petlebi.com/kedi-urunleri/flip-yedekli-tuy-toplama-rulosu-96-yaprak.html

EuroCat Yastıklı Peluşlu Olta Kedi Oyuncağı: Kedim severek bu ürünü parçaladı en sevdiği oyuncağı bu, her kedi sahibi bu oyuncaktan almalı 👩
https://www.petlebi.com/kedi-urunleri/eurocat-yastikli-peluslu-olta-kedi-oyuncagi-31cm.html

Eastland Tüylü Top Kedi Oyuncağı : Ürün güzel plastik bir topun içinde ses yapan çıngıraklı bir yapısı var bu yüzden zeminde oynadığında alt kata ses gidiyor, onun haricinde kedim severek oynuyor.
https://www.petlebi.com/kedi-urunleri/eastland-tuylu-top-kedi-oyuncagi-4cm.html

Bir sonraki yazıda görüşmek üzere 💓


Yorumlar

Popüler Yayınlar