Adım Adım Daha da Güzelleşmeye | Yüz, Tırnak,Ayak Bakımı

Merhabalar :) Bu bölüm ki yazımda artık yaz sıcağı ile birlikte gelen tazelenme isteği yüzünden kendimi gratise atışımın hikayesini anlatıyorum resmen ! Bir kaç bakım ürünü alma niyetiyle gittim sanırım aldıklarım iyi de geldi :)

BeeBeauty Home Spa Manicure + Peeling


Bu tatlış şey iki bölümden oluşuyor. Öncelikle üstteki kısmı elimizdeki ölü deriyi atmak için parçacıklar içeriyor.Alttaki yani ikinci kısımda maske kısmı yani nemlendiricili kısım.
Bu ürünü kullandıktan sonra bir kaç saat geçse dahi hala içeriğindeki o narenciye kokusunu hissediyorsunuz. Çok süper bir etki gösterdiğini söyleyemem ama belki düzenli kullanımda daha iyi bir sonuca varabilirim :) Fiyatı 4.50 civarıydı.

BeeBeauty Peel-Off Face Mask ( Soyulabilen Yüz Maskesi)
Maskeyi yüzünüze ilk sürdüğünüz an gözlerinizi yakabilir sanırım içindeki alkol buharlaşıyor :/ 15 Dakika içinde tam bir uhu kıvamında yüzünüzde kuruyor maske. Çıkarmasıda gayet kolay. Duştan sonra uyguladığınızda gözeneklerinizi açıcak, siyah noktaları bir nebze iyiye götürücektir :) Fiyatı 4 Tl civarı.

Andrea Foot Spa

Paketi açtığınızda sizi tamamen saran keskin bir nane kokusuyla karşılaşıcaksınız. İçindeki tanecikler ayağınızdaki ölü derinin soyulmasına yardımcı olucak, diğer ek maddeler de cildiniz için besleyici özellik göstericektir :) Uygulamasıda çok kolay. Fiyatıda yine diğerleri gibi 4-4.5 Tl arasında.




Yorumlar

Popüler Yayınlar