Yves Rocher'nin Hassas Ciltler Serisi ile Tanışma Vakti

Merhabalar canımlar, ne kadarda sıkıcı bir çarşamba 😜. Siz de eğer böyle düşünüyorsanız hazırlayın kahvelerinizi çaylarınızı bana katılın :) İlk değerlendirmemizi Yatıştırıcı Tonik Etkili Temizleme Suyu ile başlatalım 🍸.

Yatıştırıcı Tonik Etkili Temizleme Suyu

Hem makyajı temizlediğini hemde ciltte tonik etkisi yarattığı vaad eden bir ürün. Evet tonik etkisini %70 de olsa gözlemliyorum ama göz kapaklarıma gelince temizlenme sırası o tonik etkisi %120 lere ulaşıp gözlerimi yakıyor sanki. Ayrıca ciltteki yağlanmaları da hiç ama hiç temizlemiyor. O yüzden tamamıyla yağdan arınmış cildimize uyguladığımızda en iyi sonucu gözlemleyebileceğimiz bir ürün. Ama diğer tonikler kadar yakıp da sizi kavurmuyor ve kızartmıyor yüzünüzü. Puanım 10 üzerinden 4 .

Yatıştırıcı Temizleme Sütü

Gayet hoş, etkili, temizleyici bir süt. Ve makyajı gerçekten çıkartıyor bile sayılabilir. Sadece uygulama vakti dudaklara gelince bu ürün de toniği gibi dudakları yakıyor. Çok yağlı bir yapısı yok ama cildiniz hemen ememiyor ürünü, 1 saat falan ay parçası gibi geziyorsunuz ışıltılı bir disko topu gibi yada tüm yüzünüzü Mary Lou uygulamışsınız gibi sulu sulu 🙄.
Kızarıklık Karşıtı Nemlendirici Krem

Cildiniz kuru ve hassas ise bu işte sizin bir numaralı ürününüz olabilir. Yapısı gayet hoş, aslında garip bir kokusu var ama bütün nem ihtiyacınızı karşılıyor, ve aynen temizleme sütünde olduğu gibi ürünü cildinizin emmesi çok vakit alıyor. Bunun üzerine direkt herhangi bir ürün sürersek sonucun hüsranla son bulacağından eminim !

En kısa sürede Body Shop ürün değerlendirmesinde görüşmek üzere ! 💄




Yorumlar

Popüler Yayınlar