Bi Kutu Mutluluk

Merhabalar, finallerin bitmiş olmasıyla ben yine hobimin başına dönmüş bulunmaktayım 😇Bu yayınımda biraz konsept kutu olaylarından bahsetmek istiyorum.

Bi Kutu Mutluluk'daki olay size her ay sürpriz konsepti kutular gönderiyor olmaları. Genellikle bu kutular farklı, kullanışlı ürünleri kapsıyor ama bazen hüsran kutular da gelmiyor değil. Belirli bir fiyat karşılığında -tabi ki uzun vadeli taahütlerde fiyat düşüyor aylık olarak- adresinize gönderiliyor. Burda amaç görünce mutlu olacağımız cicili bicili şeyler. Mesela sipariş takibinden kargonun teslimat günü yaklaştıkta mutlu olup, kargom gelince eve koşa koşa gittiğim onlarca günler hatırlıyorum.
Peki içinden çıkanlar fiyatına çok değiyor mu konusuna gelirsek belki evet belki hayır, daha çok ne beklediğimize bağlı diye düşünüyorum. Ama cicili bicili instagram kareleri için çok minnak şeyler içeriyor tabi ki.💕
Bi Kutu Mutluluk daha çok eşya üzerine gönderim yapan bir site. Örneğin bunun kozmetik üzerine çalışan tarz bir sitesine lilakutu.com olarak örnek verebilirim.






Yorumlar

Popüler Yayınlar